HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

GÜNLÜK ARŞİV

Günlük arşiv erişime açılmış olup herhangi bir güne ait tüm yazar yazılarını ve haber içeriklerini görüntüleyebilirsiniz.

Arşivimizde arama yapmak için de "arama" sayfamızı kullanabilirsiniz.

İlginiz için teşekkkür ederiz.

29.06.2021


Delikanlı aleminden bir yiğit daha göçtü
Mertliği ve yiğitliği ile delikanlı âleminde çok özel bir yere sahip olan Aslan İnce hayatını kaybetti. Göğsünün altından tek kurşunla vurulan İnce hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı. Tek başına bir orduya karşı koyacak yüreği ile düşmanlarının bile takdirini kazanan Aslan İnce'nin cinayet mi yoksa kaza kurşununa mı hedef olduğu henüz netlik kazanmadı. Gerek cenaze ile gerekse de a...


Aslan İnce olayında şok gelişme!!!
Aslan İnce olayında şok gelişme!!! Tuna Gazetesi olayı, olay olmadan yarım saat önce duyurdu! Bu da yetmezmiş gibi bu saat itibariyle olayın kaza mı cinayet mi olduğu henüz belli değilken algı operasyonu ile Aslan İnce'nin kendini vurduğunu duyurdular. Oysaki daha olayın hangi silahla olduğu bile belli değil. Aslan İnce'ye pusu kuran Gemlikli zanlılar için jandarma geniş kapsamlı operasyon başlattı.
Şüpheli ölümüyle şok yaratan Aslan İnce olayında ilginç bir gelişme dikkat çekti. Gece işyerinden çıktıktan sonra kendi silahıyla göğsünden aldığı kurşun yarası sonucu hayatını kaybeden Kabadayı dünyasının önemli isimlerinden Aslan İnce ile ilgili ilk haberi Yeni Tuna Gazetesi geçti. Lakin gazetenin haberine göre olay 4:00'da olmasına rağmen haber saat 3:33'de yapılıyor. Olayın cinayet mi ...


logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.