HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

3.Göz Magazin hayırlı olsun

20.06.2021 00:00
3.Göz Magazin hayırlı olsun
3.Göz Magazin hayırlı olsun
Magazin basınının dedikodu haberciliğine yöneldiği bugünlerde sektöre farklı bir bakış getirme iddiasıyla yola çıkan 3.Göz Magazin daha yolun başında ilgi odağı oldu.

Yerelden genele magazine konu olan olaylara farklı bir bakış getirme iddiasıyla yayın hayatına başlayan 3.Göz Magazin'in tatıdım sayfası büyük ilgi gördü. Bilhassa yıllardır herkesin bildiği fakat blr türlü cesaret edip gündeme getiremediği mankenlik sektörünün kanayan yaralarına parmak basan 3.Göz Magazin, sektörden darbe yiyen onlarca manken ve manken adayından tebrik mesajları aldı. Genç manken ve moda yönvereni Baran Akar'ın mankenlik ajanslarına ihtiyaç duymadan başarı merdivenlerini tırmanmasının haberi büyük ses getirdi. Artık magazin haberciliğinde de değişim başlıyor. 3.Göz Hra

#magazin
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.