HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Bal-Göç iftarı her kesimi bir araya getirdi

27.03.2024 14:37
Bal-Göç iftarı her kesimi bir araya getirdi
Bal-Göç iftarı her kesimi bir araya getirdi
Bal-Göç Orhangazi Şubesi geleneksel iftar organizasyonunu bu yıl da Bal-Göç Orhangazi Tesislerinde gerçekleştirdi. İlçe protokolünün yanı sıra ilçenin siyasi partilerinin katıldığı iftar organizasyonuna Bal-Göç üyeleri de büyük ilgi gösterdi.

Bal-Göç Şubesinin iftar programına Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, Bal-Göç Genel Başkanı Prof. Dr. Emin Balkan, İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Kaya, CHP Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar, YPR Belediye Başkan Adayı Ahmet Yavuz, CHP İlçe Başkanı Berna Çakır, İYİ Parti İlçe Başkanı Muzaffer Karaca, STK üyeleri ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Duaların yapıldığı iftar programında konuşan Bal-Göç Şube Başkanı Hüseyin Ali Yetim, iftar programlarının artık gelenekselleştiğini belirterek, bu yıl da bu birlikteliği sağladığımız için çok mutluyuz dedi. Daha sonra mikrofona gelen Bal-Göç Genel Başkanı Emin Balkan,

Bal-Göç Şubeleri içerisinde ve Orhangazi'nin en aktif derneklerden birisi olduğunu belirterek, Bal-Göç üyeleri olarak bizler vefalı insanlarızdır. Atatürk her Balkan çocuğunun kırmızı çizgisidir. Bu yüzdende Atatürk konusunda kimse hassasiyetimizi tartışamaz" dedi. Daha sonra mikrofona gelen İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş ve CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk Balkan göçmeni vatandaşların kendileri için çok özel bir yere sahip olduğunu belirterek, devletine ve milletine bağlı insanlar olan Bal-Göç üyelerimiz en güzelini hak ediyor ve yaklaşan yerel seçimlerde de ne yapacağını çok iyi bilirler" dediler.

Programda son olarak konuşan Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu, Ramazan aylarının birlik ve beraberliğin zirve yaptığı zamanlar olduğunu belirterek, bu ortamı sağlayan dernek yönetimimizi kutluyorum dedi. Haber-Muharrem DEĞİRMEN / 3. GÖZ HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.