HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Dünün küçüğü, bu günün büyüğü Bekir Aydın

23.04.2024 11:24
Dünün küçüğü, bu günün büyüğü Bekir Aydın
Dünün küçüğü, bu günün büyüğü Bekir Aydın
Dün onlarda ilkokul sıralarında ileri de hayalleri ile yaşayan çocuklardı. Şimdi hepsi büyüdü ve birçok önemli makamda ya da esnaflıkta önemli yerlere geldiler. Bu gün sizlerle özel bir belge ve fotoğrafları ilk kez paylaşıyoruz. Dün ilkokul sıralarında şu an bayramı kutlayan minikler gibi 23 Nisan'ı kutlayan ve ilkokul öğretmeni Rahmiye Türkmen ile birlikte objektiflere poz veren Bekir Aydın, şimdi Orhangazi Belediye Başkanı olarak karşımızda.

Bizlerde Tarihçi Gazeteci-Yazar Genel Yayın Yönetmenimiz Muharrem Değirmen'in arşivinden Belediye Başkanı Bekir Aydın'ın notlarının yer adlığı diploma defteri ile ilkokul resimlerini yayınlıyoruz.

Alitekin İlkokulundan 584 numara ile 1986 yılında mezun olan 21 Şubat 1975 doğumlu Bekir Aydın'ın tüm dersleri ise Pekiyi derecede başarılı bir öğrenci olarak mezun olmuş. 3. GÖZ HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.