HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

BAĞDEL ve GÖKAY’a RÜYA GİBİ DÜĞÜN

12.10.2023 10:58
BAĞDEL ve GÖKAY’a RÜYA GİBİ DÜĞÜN
BAĞDEL ve GÖKAY’a RÜYA GİBİ DÜĞÜN
Orhangazi'nin Tanınmış simalarından Kızılay yöneticisi İnci Erdoğdu ve İbrahim Erdoğdu çiftinin kızı Bağdel hayatını Selda ve Mustafa Topçunun oğulları Gökay Topçu ile Birleştirerek rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi.

Rüya gibi muhteşem düğün hafta sonu Sakallı Tesislerinde yapılırken Bağdel & Gökay düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Orhangazili iş ve siyaset dünyasından birçok ismin bir araya geldiği düğün töreni renkli görüntülere sahne oldu. Erdoğdu ve Topçu ailelerinin yanı sıra Orhangazi Bursa ve çevre il ve ilçelerden yurt dışından gelen misafirler ve sevenleri yapılırken Bağdel & Gökay çiftini bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar.   Davetliler gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet edip eğlenme şansı buldu. Bizde 3. Göz Medya Ailesi olarak Yeni Evlenen çiçeği burnunda çiftimize Bir Ömür mutluluklar dileriz.

Haber-Muharrem DEĞİRMEN/ 3. GÖZ HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.