HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

KÖFTECİ YUSUF üniversite başarısı

27.07.2015 00:00
KÖFTECİ YUSUF üniversite başarısı
KÖFTECİ YUSUF üniversite başarısı
Köfteci Yusuf çalışanlarından Üniversite çıkartması

Birçok alanda kendine özgü başarılarıyla farklı bir işletmecilik anlayışını ortaya koyan Köfteci Yusuf, çalışanlarıyla olan sıkı diyalogları sayesinde büyük bir aile ortamı oluşturmayı başardı. İlçemizdeki şubesinde seksenden fazla gence iş kapısı olmanın yanı sıra çalışanları arasında kurulan sevgi bağıyla büyük bir aile şirketine dönüşen Köfteci Yusuf'ta yeni bir başarıya daha imza atıldı.

Köfteci Yusuf Orhangazi şubesinde çalışan gençlerden 19 öğrenci Üniversite sınavında başarı göstererek üniversiteye yerleşme hakkını elde ettiler. Mühendislik fakültelerinden iktisat fakültesine kadar birçok bölüme öğrenci gönderecek olan Köfteci Yusuf, yine farklı bir başarıya imza atmış oldu. Köfteci Yusuf Orhangazi Şube Müdürü Samet Çakır, çalışma arkadaşlarının göstermiş olduğu başarıdan son derece mutlu olduklarını ve de Köfteci Yusuf Ailesi olarak üniversiteyi kazanan arkadaşlarını kutladıklarını belirtti. Tam bir aile uyumu içinde çalıştıklarını söyleyen Çakır, Köfteci Yusuf'un sadece iş kapısı olmadığını, aynı zamanda tam bir eğitim yuvası olduğunu vurguladı.

Köfteci Yusuf'un bu yıl ki altın listesi;

Mertcan Demir Balıkesir Üniversitesi Makine Mühendisliği, Olcay Küçük Pehlivan Balıkesir Üniversitesi İnşaat Mühendisliği, Mahsum Ceylendağ İTÜ İnşaat Mühendisliği, İbrahim Kacır Kütahya Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü, Hakan Albayrak Erzurum Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Öğretmenliği, Sinan Gülmez Balıkesir Astsubay Okulu, Berkay İpek Çorum Hitit Üniversitesi İşletme Yönetimi, Sercan Kara Denizli Pamukkale Üniversitesi Makine Teknolojisi, Emre Kahrıman Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü, Emre Yesin Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı, Doğan Karaşut Sakarya Üniversitesi Metalorji ve Malzeme Mühendisliği, Mehmet Ali Ünal Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Makine Mühendisliği, Samet Turan Kastamonu Üniversitesi İktisat Fakültesi, Cemile Karabulut Bilecik Üniversitesi Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Zeynep Kartanalp Yalova Üniversitesi Gıda Teknolojileri, Halil Evren Eskişehir Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Fakültesi, Rıdvan Serim Sakarya Üniversitesi Tıbbı Dokümantasyon ve Sekreterlik. Bizler de Köfteci Yusuf Ailesinin bu başarısını kutluyoruz. Haber: İrfan Aydın / 3. Göz HRA
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.