HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Üç Kuşağın Sancısı KUZEYLİ YILMAZ

10.04.2023 11:58
Üç Kuşağın Sancısı KUZEYLİ YILMAZ
Üç Kuşağın Sancısı KUZEYLİ YILMAZ
Eğitimci-Yazar Hakan Uğurlu'nun ilk kitabı "KUZEYLİ YILMAZ" büyük beğeni topladı. Uğurlu'nun 68, 78 ve 83 kuşaklarının yaşamını konu almış olduğu roman okuyucularından tam not alırken internet siteleri ile tüm kitapevlerinde de en önde yer almaya başladı.

Çıkardığı eserle ilgili görüşlerini; "Kuzeyli Yilmaz, aşk, ilk aşkım, 68, 78 ve 83 kuşağının tarihsel gelişimi halkların kardeşliğini, siyasal çalkantılar içerisinde yaşanan zulümler varsa da unutulmaz dostluklarda işlenmiştir. Sevgi'min dediği gibi; " Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye?" Evet sevgili okurlarım, bu ülkenin halkları bir insan vücudu, kalbimiz yorgunsa beynimizde yordgundur, tırnağımız acısada saçlarımız diken dikendir. Halklar asla düşman olmadılar, olmayacak da. Bir toplumsal sorumluluğumu yerine getirmeye çalıştım. Sizleri geçmişe yakın tarihimize götürürken bir daha Ülkemizin ulusal bütünlükten başka yolu olmadığını anlatmaya çalıştım. Zıt fikirler zenginlikten ziyade dost olmak zorundadır. Bütün okurlarımı saygıyla selamlıyorum" diye belirten Eğitimci-Yazar Hakan Uğurlu'nun kitabını tüm kitapçı ve internet sitelerinden temin edebilirsiniz. Haber-Muharrem Değirmen / 3. GÖZ HRA





 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.