HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 18 MAYIS 2024, CUMARTESİ

Değirmen’den 30 Ağustos anısına özel sergi

Orhangazi'de açtığı Fotoğraf sergileri ve arşiv çalışmaları ile büyük beğeni toplayan Güncel Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Gazeteci Muharrem Değirmen, dün 7. Fotoğraf Sergisini 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Şehitlerimiz anısına Cumhuriyet Meydanında açtı.
01.09.2015 00:00
Değirmen’den 30 Ağustos anısına özel sergi
Değirmen’den 30 Ağustos anısına özel sergi
7. Fotoğraf sergisini Orhangazi Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı ve Orhangazi Belediyesi adına Açan Gazeteci Muharrem Değirmen'in sergisinde 30 Ağustos Zafer Bayramı ve ilçemizde askerlikle ilgili özel fotoğraflar ve belgeler yer aldı.

Bunun yanı 30 Ağustos'un Orhangazi ve bölgemizle ilgili savaş harekatı planları ile Kurtuluş Savaşının Orhangazili şehitleri de yer aldı.

Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan tarafından açılışı yapılan Fotoğraf sergisine; Garnizon Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Ogün Demir, Orhangazi Cumhuriyet Savcısı Nuray Şentürk, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çiğdem, Askerlik Şubesi Başkanı Üsteğmen Gökhan Su, Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Şahin, Belediye Meclis Üyeleri Turgay Peker, Serkan Ateş ve Nami Kurucu,Orhangazi Şehit Aileleri, Gaziler Derneği Başkanı Halim Çokgüler ve Gaziler, OTSO Meclis Başkanı ve ORSİAD Başkanı Erol Hatırlı, Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı beytullah Güneş, Ziraat Odası Başkanı Hasan Cevizlidere, Bal-Göç Başkanı Hüseyin Ali Yetim ve Yönetim Kurulu, MHP İlçe Başkanvekili İsmail Kaya ve İlçe Yöneticileri, ADD Başkanı İsmail Saidoğlu, Daire Müdürleri, sivil tolum kurumu başkanları ile vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

KAYMAKAM DR. YILMAZ: MUHTEŞEM ÇALIŞMAYI KUTLUYORUM

Orhangazi Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz, yapılan çalışmanın ilçemiz açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparak bu tarihi fotoğrafların bizlerle paylaşılmasını sağlayan Gazeteci arkadaşımız Muharrem Değirmen'i kutluyorum. Kendisinden daha farklı sergi çalışmaları da beklediğimizi belirtmek istiyorum dedi.

Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, ilçe belleği için son derece önemli olan bu çalışmaların muhakkak devamının gelmesi için Muharrem Değirmen'e Orhangazi Kaymakamlığı olarak destek vermeye deva edeceklerini ve bu sergilerin yapılmasında büyük pay sahibi olan Orhangazi belediyesine ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'a teşekkür etti.

ÇAĞLAYAN'DAN DESTEK SÖZÜ

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise ilçe belleği için son derece önemli olan bu çalışmaların muhakkak devamının gelmesi için Muharrem Değirmen'e Orhangazi Belediyesi olarak destek vereceklerinin sözünü verirken çalışmaların albüm ve kitap olarak Orhangazi belediyesi yayınları adı altında çıkacağının da müjdesini verdi.

MUHARREM DEĞİRMEN'İN 7. FOTOĞRAF SERGİSİ OLDU

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Şehitlerimiz anısına açılan fotoğraf sergisi Gazeteci Muharrem Değirmen'in 7. Fotoğraf sergisi olmuş oldu. Daha önce de 23 Nisan'da "Dünün Küçükleri Bugünün Büyükleri" konulu 2 sergi, 1933´te Orhangazi´de Cumhuriyetimizin 10. Yılı, 10 Kasım'da Pullarla Atatürk ve Orhangazi, Lonca'dan Odaya Orhangazi, Bir Hilal Uğruna Çanakkale Fotoğraf sergisi, 30 Ağustos İşgal'den Zafere ile 7. Fotoğraf sergisi çalışmasına imza atmış oldu. Haber: Güncel Gazetesi

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.