HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Sakallı kasap köfte

29.04.2015 00:00
Sakallı kasap köfte
Sakallı kasap köfte
Sakallı Köftenin ünü ilçe sınırlarını çoktan aştı

İşletmeciliğini Ahmet Sakallı'nın yaptığı Sakallı Gürle Kasap Köftenin ünü ilçe sınırlarını aştı. Gürle köyünde dere kenarında su ve kuş sesleri arasında köfte ve etin tadına varmak istiyorsanız Sakallı Kasap Köfteye uğramadan geçmeyin.

İlçe dışında olmasına rağmen İstanbul başta olmak üzere Bursa, Yalova ve İzmir'den çok sayıda özel müşterisi olan Sakallı Kasap Köfte, yeni ve modern imalat hanesiyle bu sezon da en çok rağbet gören işletmelerin başında yer aldı. Güvenilir ve de üstün lezzetiyle tercih edilen Sakallı Kasap Köftenin değişmez müşterileri arasında yer alan Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkan YARDIMCISI Ekrem Sayan, BTP Kadıköy İlçe Başkanı Ziya Talip Bora, İstanbul'da böylesi güvenilir ve de lezzette zirve olan yer bulmakta zorlandıklarını, Sakallı Kasap Köftenin gönüllü tanıtım elçisi olduklarını belirterek işletme sahibi Ahmet Sakallı'ya teşekkür ettiler. Aile işletmesi olan sakallı Kasap Köftenin lezzet sırrının HANIMAĞAnın özel köfte tarifinden geldiği yönünde rivayetler olsa da Ahmet Usta işin sırrının başta et seçiminden kaynaklandığını belirtiyor. Bizden tavsiye uğramadan karar vermeyin… haber. İrfan Aydın / 3. Göz HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.