HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

Componentaya ödül

Componenta Dökümcülük AŞ'ye büyük bir onur daha
Daha önce ihracat ve vergi rekortmenleri sıralamasında ödüller alan Componenta Dökümcülük AŞ, Kocaeli Sanayi Odası tarafından gerçekleştirilen 8.Sektörel Performans Değerlendirmelerinde İhracat ve İstihdamda En büyük Metal Sektörü ödülünü aldı.
 
26.11.2015 00:00
Componentaya ödül
Componentaya ödül
TOBB BAŞKANI DA ÖDÜL TÖRENİNDE

Kocaeli Sanayi Odası tarafından düzenlenen 8. Sektörel Performans Değerlendirme ödül töreni Kocaeli Sanayi Odası'nda gerçekleştirildi. Ödül törenine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da katıldı.

ÖDÜLÜ SİBEL BİNİCİ ALDI

Componenta Dökümcülük AŞ'nin Kocaeli Sanayi Odası tarafından yapılan değerlendirme sonrasında İhracat ve İstihdam'da En Büyük Metal Sektörü ödülünü Componenta Dökümcülük AŞ Hazine Direktörü Sibel Binici, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun elinden aldı.

YENİLİKÇİ, VERİMLİLİK, İSTİHDAM VE MARKALAŞMA

Ödül töreninde konuşan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da ödüle layık görülen firmaların seçiminde verimlilik, istihdam, yenilikçi ve markalaşma, finansal sonuçlar, dış ticaret, topluma katkı ve çevre ile çalışanların geliştirilmesi ve bilinçlendirilmesi gibi kriterlerin ön plana alındığını ifade etti. Konuşmaların ardından, organizasyon kapsamında değerlendirmeye alınan 123 firma arasında dereceye giren 18'inin temsilcilerine ödülleri takdim edildi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.