HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 17 MAYIS 2024, CUMA

BTSO’dan Componenta’ya İhracat Ödülü

Orhangazi'nin en büyük firmalarından birisi olan Componenta Dökümcülük AŞ, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Ekonomiye Değer Katanlar Ödül töreninde Bursa'nın en fazla ihracat yapan 4.firması ödülü verildi. Componenta Dökümcülük ödülünü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törende Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan aldı.
 
21.12.2015 00:00
BTSO’dan Componenta’ya  İhracat Ödülü
BTSO’dan Componenta’ya  İhracat Ödülü
Orhangazi'nin en büyük sanayi kuruluşları arasında yer alan Componenta Dökümcülük AŞ'ye Bursa'nın en çok ihracat yapan firmaları içinde 4.lük ödülü verildi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların katıldığı Ekonomiye Değer Katanlar Ödül töreninde Componenta Dökümcülük AŞ'de ödüle layık görüldü. İhracat ödülü alan Componenta Dökümcülük AŞ adına Hazine Direktörü Sibel Binici ödülü Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın elinden aldı. Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminin de yer aldığı törende Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'da Componenta Dökümcülük'ü aldığı ödülden dolayı kutladı.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.