HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Büyük Zaferin 109. Yılı Kutlandı

18.03.2024 13:27
Büyük Zaferin 109. Yılı Kutlandı
Büyük Zaferin 109. Yılı Kutlandı
18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. Yıldönümü ve Şehitleri anma günü nedeniyle Orhangazi'de şehitliği ve ardından İstiklal Şehitliği'nde tören düzenlendi.

Orhangazi'de 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitlerimizi anma günü törenlerinin ilki Orhangazi ilçe şehitliğinde yapıldı. Buradaki törene Orhangazi kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Cumhuriyet başsavcısı Enis Tekgül, Belediye başkanı Bekir Aydın, Siyasi partilerin ilçe teşkilat üyeleri ve belediye başkan adayları, gazilerimiz, STK temsilcileri, Muhtarlar, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunması ile başlayan tören, İlçe Jandarma komutanlığında görevli J.Astsubay Çavuş Serdar Yüksel ve şehit polis Oktay Özçelik'in babası İlhan Özçelik'in günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile devam etti.

Ardından Orhangazi kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu tarafından şehit polis Erman Özcan'ın annesine şanlı Türk bayrağımız hediye edildi ve son olarak törene katılan protokol üyeleri tarafından Orhangazi şehitliğinde bulunan şehitlerimizin mezarlarına karanfil konuldu.

Bir diğer anma töreni ise Orhangazi şehit Erhan Öztürk parkı içinde bulunan İstiklal Şehitliği'nde yapıldı. Burada da bir araya gelen protokol ve siyasiler şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşımızı okudu ve ardından edilen dualar ile resmi törenler son buldu.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.