HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

KAYMAKAM KARAMEHMETOĞLU MUHTARLARLA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

18.04.2024 11:16
KAYMAKAM KARAMEHMETOĞLU MUHTARLARLA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
KAYMAKAM KARAMEHMETOĞLU MUHTARLARLA İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve seçilen 31 mahalle muhtarıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi. Kaymakam Karamehmetoğlu, muhtarlarla bayramlaşarak yeni döneme başlangıç yaptı ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinledi.

Orhangazi'ye bağlı 31 mahallede seçilen yeni dönem muhtarları, Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu ile buluştu. Toplantı, Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşti ve Kaymakam Karamehmetoğlu, muhtarlarla bayramlaşarak yeni göreve seçilen muhtarlarla tanıştı. Ayrıca, mahalle muhtarlarının taleplerini de dinleyen Kaymakam Karamehmetoğlu, iletişim kanallarını güçlendirme ve yerel yönetim ile iş birliğini artırma amacını vurguladı.

Bu toplantıda, Orhangazi'nin geleceği için önemli adımların atıldığı ve mahallelerin ihtiyaçlarına odaklanılarak çözümler üretildiği belirtildi. Yeni dönemde Kaymakam ve muhtarlar arasındaki iş birliğinin artarak devam edeceği ifade edildi.



Beğen

Yorum Yap

Paylaş
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.