HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Sölöz'de “Mustafa Arslan” farkı

03.04.2024 16:28
Sölöz'de “Mustafa Arslan” farkı
Sölöz'de “Mustafa Arslan” farkı
Orhangazi Sölöz Mahallesinde CHP Belediye Meclis Üyesi adayı olan Mustafa Arslan rakiplerine fark attı. Yılların usta siyasetçisi ve adeta kadrolu meclis üyesi adayı olan DP'den Hasan Dursun, AK Parti'nin önemli isimlerinden Turgay Peker'in oğlu Hayati Peker'le birlikte yarışan Mustafa Arslan memleketi Sölöz'den sandıklarda 1. çıktı. Tüm rakiplerine 34 oy fark atan Mustafa Arslan CHP Meclis listesi Sölöz'den 316, AK Parti Adayı Peker 282 ve kadrolu meclis üyesi DP'li Hasan Dursun 31 oy alırken İYİ Parti'de 26 oy aldı Sölöz'den. 

CHP'den 2. sıra meclis üyesi adayı olan Mustafa Arslan seçilmesi ile hem Orhangazi Belediye Meclis Üyesi hem de Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçilmiş oldu. 

MUHTARLARIN VE 

HİZMETİN SESİ OLACAK


Diğer yandan da CHP adına Gökhan Metin ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi de seçilen Mustafa Arslan, özellikle muhtarların Bursa'da Başkan Mustafa Bozbey ile beraber sesi olacaklar. 

Açıklanan sonuçlarla ilgili olarak ise açıklama yapan Mustafa Arslan; "Teşekkürler Sölöz yine bizi mahcup etmedin, CHP'yi de 1. parti yaptın. Doğup büyüdüğüm Ekmeğimi kazandığım Sölöz'de mahallemde Şahsıma gösterdikleri destekten dolayı Değerli büyüklerime ağabeylerime ablalarıma kardeşlerime teşekkür ederim" diyerek Sölöz Halkına teşekkürlerini sundu.

Haber-Muharrem DEĞİRMEN / 3. GÖZ HRA
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.