HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

CHP Gençliği Kaan Coşkun ile Emin ellerde

27.03.2024 05:08
CHP Gençliği Kaan Coşkun ile Emin ellerde
CHP Gençliği Kaan Coşkun ile Emin ellerde
CHP Orhangazi İlçe Başkanlığında Gençlik Kollarında yeni dönem başladı. Kaan Coşkun Başkanlığında oluşturulan yeni yönetim kurulu Bursa İl Başkanı Av. Elifnur Yamak tarafından onaylanarak resmen göreve başlamış oldu.

Yeni görevi sonrası açıklama yapan CHP Orhangazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kaan Coşkun; "Kendimiz veya bir başkası için değil toplumun değerleri ve çıkarları için siyaset yapacağımıza söz veriyoruz. Özellikle bu süreçte biz gençler Orhangazi'mizin daha güzel günlere kavuşması Orhangazi Belediye Başkan Adayımız Çetin Çoklar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bozbey Gülümse Orhangazi, Gülümse Bursa demek adına çalışıyoruz ve bu günlere 1 Nisan sabahı kavuşacağımıza inancımız tamdır. 

Biz gençler olarak Kurucu ve ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim iki büyük eserim var; biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisi" dediği ve bizlere emanet ettiği eserlerinden Türkiye Cumhuriyetinde yaşamaktan gurur duyuyorum.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ikinci büyük eseri Cumhuriyet Halk Partimizin Gençlik Kolları Başkanı olarak hem ülkemize, hem ilçemize, hem de partimize hizmet etme gururu ve bu sorumluluğun bilinci ile çalışmalarımızı tüm hızıyla gerçekleştireceğimi bilmenizi istiyorum. Bu vesile ile şahsıma ve arkadaşlarıma bu göreve gelmemiz adına güvenen Orhangazi İlçe Başkanımız Berna Çakır ve Bursa İl Başkanı Av. Elifnur Yamak'a teşekkür ederken bu güne kadar Gençlik Kollarında emek veren tüm eski başkan ile yöneticilerimize de şükranlarımı sunarım. 

Orhangazi'mizde partimize gönül vermiş gençleri omuz omuza mücadele etmek için partimize davet ediyor, gelecek güzel günleri hep beraber getireceğime olan inancımız ve kararlılığımız ile hepinizi saygılar sunuyorum.

CHP Orhangazi Gençliği 31 Mart Yerel Seçimlerinde Çetin Çoklar Başkanımız ve Mustafa Bozbey Başkanımız öncülüğünde hem Bursa Büyükşehir Belediyesi hem de Orhangazi Belediyesi'nde kazanacağımız büyük zafer için hazır. Tüm Örgütümüze hayırlı olsun.

Bugüne kadar Gençlik Kolları olarak nasıl hep beraber bir bütün olarak çalıştıysak bundan sonraki süreçte de hep beraber aynı birliktelikte çalışmaya devam edeceğimize, birbirimize sımsıkı bağlanarak en iyi şekilde örgütlenerek 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde partimizin başarıya ulaşması için elimizden gelen tüm gayretleri gösterip partimizin ve ülkemizin 100.yılında Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevine gelerek Kurucu Genel Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün açmış olduğu yolda ilerleyip tüm yol arkadaşlarımla başarıya ulaşacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi; "Dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar! "Bizimde, çıktığımız bu yolda yorulmadan başarıya ulaşacağımıza asla şüphemiz yoktur! Bize destek olan tüm parti büyüklerimize ve yol arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

İŞTE YENİ YÖNETİM:

Özellikle yerel seçimlerde CHP Orhangazi İlçe Başkanlığına büyük hareket kattığı gözlenen Başkan Kaan Coşkun'un Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

İlçe Sekreteri: Hacer Naz Karaca

Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı: Emin Erel

Sayman: Baran Mersin

Eğitim Sekreteri: Gülendam Çilesiz

Kadın ve Doğa Hakları Sorumlusu: Feride Çur

Bilişim Sekreteri: Osman Baran Sevinç

STK Sorumlusu: Batuhan Tüfekçioğlu

Yönetim Kurulu Üyesi: Emre Demirkaya

Eylem ve Etkinlik Sorumlusu: Ömer Faruk

Haber-Muharrem Değirmen / 3. GÖZ HRA
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.