HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Çetin Çoklar Büyükşehir Orhangazi Koordinatörü Oluyor

04.04.2024 02:47
Çetin Çoklar Büyükşehir Orhangazi Koordinatörü Oluyor
Çetin Çoklar Büyükşehir Orhangazi Koordinatörü Oluyor
Yerel seçim sonuçlarından çıkan en net sonuç halkın kavga değil, uyum içinde çalışılarak hizmet beklediği olmuştur. Ak Partili Orhangazi BELEDİYE Başkanı Bekir Aydın ciddi manada oy kaybetmesine karşın yine seçimi önde bitirirken, CHP adayı Çetin Çoklar partisinin yerel seçimlerde en yüksek oyunu aldırarak az farkla başkanlığı Bekir Aydın'a kaptırmıştır.

Seçimden çıkan sonuçlar Orhangazi'nin yıllardır alamadığı hizmetleri alması için büyük bir fırsat oldu. Ak Partili yerel yönetim merkezi hükümetin desteğini, CHPli Çetin Çoklar da CHPli Büyükşehirlerin hizmetlerini ilçeye kazandırırsa kazanan Orhangazi olur. Aldığımız kulis bilgilerine göre Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Orhangazi koordinatörü olarak Çetin Çoklar'ı atayarak ilçeye gelecek olan yatırım ve de hizmetlerin hızlıca yapılmasını sağlayacak. Terminal, Anfi Tiyatro çevresi, Kültür MERKEZİ, göl, köyler, ana caddeler gibi en hayati hizmet alanlarının Bursa Büyükşehir Belediyesine devredildiği göze alınırsa Çoklar ve Aydın'ın uyumlu çalışması durumunda Orhangazi kaybettiği 15 yılın eksikliğini kısa zamanda gidermiş olur. 3.Göz Hra

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.