HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

‘Haydi sandığa Orhangazi’

29.03.2024 12:14
‘Haydi sandığa Orhangazi’
‘Haydi sandığa Orhangazi’
Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar, yarın yapılacak olan 'Büyük Orhangazi Buluşması' mitingine tüm Orhangazilileri davet etti. Çetin Çoklar, "Büyük Orhangazi Buluşması'na sen de katıl, Orhangazi'yi parsel parsel satanlara, talan edenlere dur de" dedi.

'Bu gün güzel günlerin arifesi'

1 Nisan sabahı yalandan, talandan, peşkeşten arınmış güzel günlere ulaşmanın arifesinin bu gün olduğunu belirten Çetin Çoklar, "Gün bu gündür Orhangazili hemşerilerim. Bu gün Orhangazi Belediyesi için yeni bir dönem, yeni bir çağ başlatmanın döneminin arifesi.  Yalan, talan düzenine son vermenin, bu haksız düzenin dümenini çevirenlere kırmızı kart göstermenin arifesi. Bu gün çocuklarımızın, gençlerimizin huzurla mutlulukla özgürce yaşayabilecekleri bir kentin inşasının arifesi. Bugün çiftçimizin işçimizin emeklimizin yüzünün güleceği refah ve müreffeh bir kentte yaşayacağı günlerin arefesi. Bu gün 81 bin Orhangazilinin ilçesi ile gurur duyacağı, halkçı ve adaletli bir şekilde yönetileceği günün arifesi.

'Biz 81 bin Orhangaziliyiz'

"Biz her kökenden, her memleketten, her hayat tarzından, her siyasi görüşten 81 bin Orhangaziliyiz. Haydi gel, Büyük Orhangazi Buluşması'na sen de katıl, Orhangazi'yi parsel parsel satanlara, talan edenlere dur de"  dedi.
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.