HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 04 MAYIS 2024, CUMARTESİ

CHP Orhangazi’den 23 Nisan’a özel

23.04.2024 11:17
CHP Orhangazi’den 23 Nisan’a özel
CHP Orhangazi’den 23 Nisan’a özel
CHP Orhangazi İlçe Başkanlığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile İznik Gölü Çamlık alanda Çocuk Şenliği düzenledi. İlçe Başkanı Berna Çakır, Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar, Belediye Meclis Üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ve çocukların aileleri ile katıldığı etkinlikte havanında güzel olmasını değerlendiren çocuklar doyasıya kendilerine Atatürk tarafından armağan edilen ilk ve tek bayramı kutladılar.

Düzenlenen programda konuşan CHP Orhangazi İlçe Başkanı Berna Çakır; "Bugün burada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramını kutlamak üzere biraraya geldik. Ben emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevdiği herkese çocuk diye hitap ederdi. Ne mutlu bize ki Biz onun çocuklarıyız. Bugün burada eğenebiliyorsak mutluysak bunu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının verdiği mücadeleye ve kurdukları cumhuriyete borçluyuz. Onlar bu ülkeyi milli Egemenlik icin verdikleri mücadeleyle kurdular. Ben her birisini rahmet ve minnetle anıyorum.

Bugün burada eğlenen evlatlarımız cumhuriyetin ikinci Yüzyılında bizlerden aldıkları bayrağı taşıyacaklar. Güzel günler bizi bekliyor. Daha sık biraraya geleceğimiz, konuşacağımız, güleceğimiz, birlikte olacağımız ve çocuklarımızın geleceğini tartışacağımız nice 23 Nisanlar diliyorum.  Her birinizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım" ifadelerine yer verdi. Haber-Muharrem Değirmen / 3. Göz HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.