HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Erzurumlular En Has Adamlarını Bile MECLİSE Sokamadılar!

04.04.2024 02:51
Erzurumlular En Has Adamlarını Bile MECLİSE Sokamadılar!
Erzurumlular En Has Adamlarını Bile MECLİSE Sokamadılar!
Her fırsatta şu kadar oyumuz var, bu kadar etkiliyiz, bizi yok sayanı biz de yok sayarız diyen Orhangazi'deki Erzurumlular, en has adamlarını bile meclise sokamadılar!

Yıllardır Orhangazi'deki bazı hemşeri dernekleri seçim zamanlarında gözde gösterisi yapmayı marifet zannedip olmayan oylarını varmış gibi göstererek listelerde etkin yerleri kapmaya çalışırlar. 31 Mart seçimlerinde İYİ Parti Belediye Meclis listesini yaparken 1. Sıraya Erzurumluların en saygın ailelerinin başında yer alan Bektaş'ların İYİ Partili gençlerinden Yasin Bektaş'a yer verdi. İlçede her kesimce sevilen, başarılı, güler yüzlü, genç ve de çalışkan bir delikanlı olan Yasin Bektaş, İYİ Partiden 1. Sıra belediye meclis üyesi adayı oldu. Kazanması için 6 bin oy yetmesine rağmen ve de Erzurumlular Derneklerinin destek açıklaması yapmasına rağmen meclise girememesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Kendi evlatlarına sahip çıkmak yerine farklı niyetlerin öne çıkması hemşeri derneklerinin seçim pazarlıklarının ne kadar anlamsız olduğunu ortaya koydu. Umarız ki bu olaydan tüm siyasi partiler ve de halk gerekli dersi çıkarır da herkesin tek bir oyu olduğunu anlamış olurlar. 3.Göz Özel Haber: İrfan Aydın

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.