HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

HATİPOĞLU’NDAN HÜRRİYET MAHALLESİ ZİYARETİ

20.03.2024 14:53
HATİPOĞLU’NDAN HÜRRİYET MAHALLESİ ZİYARETİ
HATİPOĞLU’NDAN HÜRRİYET MAHALLESİ ZİYARETİ
Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Demokrat Parti-Saadet Partisi Ortak adayı Mücahit Hatipoğlu, Orhangazi Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Hürspor kulüplerini ziyaret etti. Mücahit Hatipoğlu'nu Hürriyet mahallesinde yüzlerce vatandaş coşku ile karşıladı.

Demokrat Parti ile Saadet Partisi'nin Orhangazi Belediye başkan adayı Mücahit Hatipoğlu, Hürriyet Mahallesi'nde ORGÖÇ ve Hürspor yönteicileri ve üyeleri ile bir araya geldi. Mücahit Hatipoğlu ile ekibini Hürriyet Mahallesi girişinde kalabalık bir grup karşıladı. Davullar ile karşılanan Mücahit Hatipoğlu, Hürriyet Mahallesinin en önemli iki sivil toplum kuruluşu olan Orhangazi Rumeli Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Hürspor kulübünü ziyaret etti. DP-SP Ortak adayı Mücahit Hatipoğlu ORGÖÇ lokalinde dernek başkanı Kamil Gülsever, yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından ağırlandı.

Hürspor lokalinde de Kulüp Başkanı Hayrettin Taşçı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Mücahit Hatipoğlu, özellikle amatör spor kulüpleri ve bunların faaliyetlerinin önemine vurgu yaptı. Gençlerimizi Uyuşturucu batağından ve her türlü kötü alışkanlıklardan kurtulabilmenin en etkili çözümlerinden biri olan spor aktivitesi olduğunun altını çizen Hatipoğlu konuşmalarına şöyle devam etti; Bu alanda güzide kulübümüz Hürspor camiasının icraatlarini yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Yıllar önce Hürspor altyapısında yetişip sırasıyla Boluspor, Kocaelispor, Fenerbahçe, ve nihayetinde Milli Takım forması terletip ve bizleri gururlandıran Faruk Yiğit ağabeyimiz, bugün hala Hürspor'lu Faruk olarak bilinir ve tanınır. Bu ve buna benzer başarılara imza atan, bugüne kadar görev yapmış tüm başkan, yönetici, mahalle sakini ve ilçemiz halkına vermiş oldukları desteklerden dolayı müteşekkiriz. Belediye Başkan Adayı kardeşiniz olarak kazandığımız taktirde ilçemizdeki spor kulüpleri başta olmak üzere sadece futbol değil gençlerimizin bu alanda azami fayda sağlayacağı aktivitelere hakettiği desteği sağlayacağımızın sözünü veriyoruz dedi. ORGÖÇ Başkanı Kamil Gülsever ve Hürspor başkanı Hayrettin Taşçı'ya teşekkür eden Hatipoğlu, lokal ziyaretlerinin ardından Hürriyet Cami bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi, onlardan gelen soruları yanıtladı. Haber-Muharrem Değirmen / 3. Göz HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.