HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Hüseyin Baş'tan 'yeni anayasa' uyarısı:

18.04.2024 10:13
Hüseyin Baş'tan 'yeni anayasa' uyarısı:
Hüseyin Baş'tan 'yeni anayasa' uyarısı:
"Sivil ve özgürlükçü anayasa adı altında cumhuriyeti ve Türkiye'yi tehlikeye atacaklar."

Hüseyin Baş'tan 'yeni anayasa' uyarısı: Şimdiden 'hayır' demeye hazırlanalım

31 Mart seçimlerinin geride kalmasının ardından AK Parti ve MHP gerçek gündemlerine geri dönecekleri sinyalleri vermeye başladı. Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı için dilediği kadar aday olmasının da önünü açacak bir anayasa değişikliği hazırlığı içinde olan Cumhur İttifakı, bunun için Meclis'teki partilere zaman zaman çağrıda bulunuyor.

Seçim nedeniyle tatil edilen Meclis'in yeniden açılması ile anayasa değişikliği konusunun öncelikle TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından gündeme getirileceği konuşuluyor.

Hüseyin Baş uyardı

AK Parti ve MHP'nin anayasa değişikliği gündemi hakkında uyarıda bulunan Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, "Şimdi gündem "yeni anayasa" olacak. Sivil ve özgürlükçü anayasa adı altında cumhuriyeti ve Türkiye'yi tehlikeye atacaklar. Şimdiden Hayır demeye hazırlanalım." paylaşımı yaptı. Haber-Muharrem DEĞİRMEN / 3. GÖZ HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.