HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

İSMAİL KAYA: “İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YIKIP YOK ETMEK”

19.03.2024 14:58
İSMAİL KAYA: “İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YIKIP YOK ETMEK”
İSMAİL KAYA: “İŞİNİZ GÜCÜNÜZ YIKIP YOK ETMEK”
İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Kaya, hayvan pazarında incelemelerde bulundu. Belediye Meclis üyeleri ile beraber yapılan ziyarette Başkan Kaya, hayvan sahiplerinin ve işletmecilerinin sorunlarını dinledi. Yapılan ziyarette ise temel iki sorun öne çıkarken sağlıklı ve uygun şartlarda bir hayvan pazarı ile bu kadar yoğun işletmeci olmasına rağmen mezbahane olmaması dikkat çeken konular oldu.

İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Kaya, gerçekleşen ziyarette yaptığı açıklamada; Bölgenin hayvancılıkta can damarı Orhangazi idi.

Orhangazi'mizde;

450 Büyükbaş İşletme sayısı

100 Küçükbaş İşletme sayısı

7.500 Büyükbaş Hayvan sayısı

11.000 Küçükbaş Hayvan sayısı

44 Arıcı ve Arıkovanı         

189.950 Tavuk Hayvan sayısı olmasına rağmen ne yazık ki Orhangazi'de ne bir düzgün hayvan pazarı ne de mezbahane olmaması ne acıdır.

Bırakın mezbahane olmasını var olanı yıkıp sahip çıkamazdınız.

İlk günden Orhangazililere kan ve gözyaşı vaadini tutan Bekir Aydın Orhangazi'de hayvancılık sektörünü de bitiren isim oldu. işi gücü yıkıp, satmak ve yok etmek olan büyük köyün Muhtarı Bekir Aydın ve AKP ne yazık ki bu konuda da yıkıp yok ettiklerinin yenisini oymadı.

1950'de Hüsnü Tozkoparan'ın açtığı mezbahane, Turgut Ünlü'nün geliştirdiği et kombinesine ve soğuk hava deposuna sahip çıkamadınız.

İşiniz gücünüz yıkmak, yok etmek oldu.

Tıpkı mezbahane de olduğu gibi!!!"

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.