HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Çetin Çoklar’dan "18 Mart Çanakkale Zaferi" Mesajı

18.03.2024 12:22
Çetin Çoklar’dan "18 Mart Çanakkale Zaferi" Mesajı
Çetin Çoklar’dan "18 Mart Çanakkale Zaferi" Mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Çoklar, zaferin Türk milletinin en büyük varoluş mücadelesi olduğunu vurgulayarak, şehitlere ve gazilere olan minnet duygusunu dile getirdi.

Çanakkale Destanı'nın Türkiye Cumhuriyeti'nin önsözü olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve binlerce vatan evladının tarihe altın harflerle kaydettiği kutlu zaferin adı olduğunu belirten Çetin Çoklar "Çanakkale'nin her karış toprağında, Anafartalar'da, Conkbayırı'nda, Gelibolu'da Atatürk'ün ileri görüşlülüğü, Türk Milleti'nin cesaretini görürüz. Çanakkale Zaferi, Türk Ulus'unun birlik ve beraberlik halinde olduğunda üstesinden gelemeyeceği zorluk olmadığını ve bağımsızlığa olan sarsılmaz inancını tüm dünyaya göstermiştir. Bugün çocuklarımıza, gençlerimize en umutsuz durumlarda bile atalarımızın birlik ve beraberlik içerisinde neleri başarabildiklerini, Çanakkale ruhunu iyi anlatmalı ve öğretmeliyiz" diyerek sözlerine devam etti.

Çoklar "Milletimizin bağımsızlık sevdasının en büyük sembollerinden biri olan Çanakkale Zaferi'mizin 109. yılını kutluyorum. Çanakkale'yi geçilmez yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, cepheye silah taşıyan 7'den 70'e tüm yurttaşlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum" dedi. Haber-Muharrem Değirmen / 3. Göz HRA

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.