HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Parti İçi Siyasi Kumpasa Uğrayan Ak Partili Yurdakul’dan Ezber Bozan Açıklama

18.04.2024 10:24
Parti İçi Siyasi Kumpasa Uğrayan Ak Partili Yurdakul’dan Ezber Bozan Açıklama
Parti İçi Siyasi Kumpasa Uğrayan Ak Partili Yurdakul’dan Ezber Bozan Açıklama
Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Ak Parti içindeki Kripto AKPlilerin sahaya aktif olarak inmesi neticesinde yurt genelinde bir çok FETÖ Kumpası sahneye konmuştu. Bunlardan biri de Orhangazi AKP İlçe Teşkilatınca servis edilerek hem partideki çalışma arkadaşlarına hem de 3.Göz Medya Genel Koordinatörü İrfan Aydın'a yönelik sinsice bir plan devreye konmuştu.

Ali Yeşildağ adlı Twitter hesabından yapılan paylaşımda Ak Parti Kadın Kollarında aktif görev yapan N. Y. Adlı hanımefendiye ait olduğu iddia edilen montajlı fotolar servis edilerek parti içi hesaplaşmada ölçü tanımayan Kripto AKPliler, bir taşla iki kuş mantığıyla akıllara durgunluk verecek bir oyunu devreye koydular. 4 milyon takipçisi olan ve de FETÖnün Medya imamlarından Cevheri Güven'in yönettiği iddia edilen Ali Yeşildağ hesabından servis edilen bu fotolar sonrasında Ak Parti Orhangazi İlçe Teşkilatında KRİZİ RANTA DÖNDÜRME TOPLANTISI yapılarak "Bu fotoları 3.Göz Medya Genel Koordinatörü İrfan Aydın servis etti!" gibi akla, izana, ahlaka, insafa sığmayan bir iddia ortaya atılarak aynı gece İrfan Aydın'ı TUTUKLATMA Toplantısı yapılıyor. Ağaç Kafe diye bilinen mekanın üst katında Belediye Başkanı Bekir Aydın, AKP ilçe başkanı Gökhan Ulusu ve Kripto ekibin toplantısına ilk darbeyi MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu "Kimsenin inanmayacağı böyle saçma bir iddia ile İrfan Aydın'a kurulan kumpasın içinde ben ve partim asla yer almaz!" diyerek vurdu. Aynı gece Ak Parti içinden arayan bir ehli namus vatandaşın İrfan Aydın'ı "Abi burada sana kumpas kurmak için toplantılar. Bu kaset olayını senin üstüne yıkıp bu gece seni tutuklatmak için savcı ile de görüştüler" uyarısı sonrası Sansürsüz Canlı Yayına çıkıp oyunlarını bozan Aydın'dan sonra gecikmeli de olsa ikinci darbe mağdur edilen Ak Partili N. Y. Hanımefendiden geldi. Bir yıldır kendisine kurulan iğrenç kumpasın faillerinin bulunması için parti yönetiminin adım atmasını bekleyen N.Y. yaptığı açıklamayla bir hakkı teslim etti. N.Y. yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; " Yaklaşık bir yıl önce sosyal medya üzerinden şahsıma yönelik asılsız, yıpratıcı ve itibarsızlaştırmaya yönelik paylaşımlarda karşı karşıya kaldım.Yaşanan bu süreçle 3.Göz Medya Genel Koordinatörü sn.İrfan Aydın'ın bir ilgisi yoktur.Kamuoyuna duyurulur.Saygılarımla Nesrin Yurdakul"

Sırf Siyasi Çıkar Uğruna Bir Aileyi Mahvettiler!

Yıllardır söylüyoruz "Ak Parti içindeki Kripto AKPliler Reis sevdalısı Ak Partililere savaş açtılar!" bunun bir nişanesi de bu kaset kumpasıdır. Kendi içlerindeki koltuk kavgasında çalışma arkadaşları bir hanımefendiye montajlı kasetlerle kumpas kurup, oradan da ilçede yolsuzlukların ve de FETÖ yapılanmasının üzerine giden tek gazeteci olan İrfan Aydın'ı itibarsızlaştırma çalışmaları ellerinde patladı. Kumpası hazırlayanlar alternatif planlarını da devreye koydular. Erzurumlular eski Dernek Başkanı Durmuş Turan'ın da dahil edildiği kumpas senaryolarında maalesef Orhangazi Adliyesi de kullanılmıştı. Çeteyle ilgili olarak 3.Göz Medya Genel Koordinatörü İrfan Aydın'ın şikayeti üzerine yürütülmekte olan davaların adli müfettişlerce incelenmeye alınarak çetenin tüm unsurlarının ortaya çıkarılacağı öğrenildi. Sırf üç kuruşluk koltuk sevdaları uğruna koca bir aileyi itibarsızlaştırılmasına seyirci kalan ya da aktif rol oynayan Ak Parti İlçe Yönetimiyle ilgili de gerekli işlemlerin başlatıldığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Konun un takipçisi olacağız. 3.Göz Özel Haber

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.