HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Çoklar: Seçim Matematiği Belli, Birleştirici Güç Biziz

26.03.2024 12:56
Çoklar: Seçim Matematiği Belli, Birleştirici Güç Biziz
Çoklar: Seçim Matematiği Belli, Birleştirici Güç Biziz
Cumhuriyet Halk Partisi Orhangazi Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar, 10 yıldır Orhangazi'nin başında bulunup, Orhangazi'yi bir arpa boyu yol ilerletmeyen Bekir Aydın döneminin sonuna  gelindiğini ve gittikleri her platformda Orhangazililerin bunu kendilerine yansıttıklarını belirterek, "Orhangazililerin, seçim çalışmalarımız sürecinde gözlerinizdeki  beklentiyi ve umudu gördüm. Babadan oğula geçirilme gayreti içinde olan bu saltanata dur demenin acil formülü biziz. Birleştirici güç biziz" dedi. 

'Birleştirici güç olacağız'

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala Orhangazi seçmeninin kararını verdiğini, Orhangazi Belediyesini talan eden bu saltanat düzenine karşı koyabilecek en önde rakibin kendileri olduğunu gördüğünü belirten Çetin Çoklar, "Orhangazi evde, sokakta, işte, kahvede internette bizi konuşuyor. Biz birleştirici gücüz. Biz ana muhalefetiz. Biz amiral gemisiyiz. Orhangazi bunun farkında. Bunu bize umutla beklentiyle bakan gözlerde görüyoruz. Halkımızı CHP Belediyeciliğinin adil ve halkçı yönetimleriyle buluşturmaya geliyoruz. Hayranlık uyandıran, marka belediyelerimizin modelini Orhangazililerimizin de hizmetine sunmaya geliyoruz. Orhangazi'yi yalandan, talandan, peşkeşten, saltanat düzeninden arındırılmış, Orhangazi'ye ve Orhangaziliye yakışır, huzurlu mutlu ve müreffeh bir kent belediyesi yapmaya geliyoruz." dedi. 

'Orhangazi gücün de, gücünün de farkında'

Orhangazi halkının artık gücün kimde olduğunu gördüğünü ve kendi gücünü de hissettiğini, bunun için de bu düzeni bozacak en güçlü kadro, alt yapı, proje ve mutfağa sahip olan Çetin Çoklar'da birleştiğini belirten CHP Belediye Başkan Adayı Çetin Çoklar, "Adalete susamış, demokrasiye inancı tam, bu şehrin güzel kalpli insanları ile bu seçimin galibi biz olacağız, Orhangazi olacak. Haktan, adaletten yana Orhangazililer ile güçlü bir ittifak oluşturarak bu kenti birlikte yöneteceğiz. Bu işin matematiği basit. Bu yol aklın yolu. Muavinlik ile başlayan, çıraklıkla süren, satmadık yer bırakmayıp, yönettiği şehre 10 yılda elle tutulur bir iğne bırakmayan bu düzeni bozmak sizlerin elinde, güç sizsiniz. Çocuklarımızın, gençlerimizin, Orhangazi'nin geleceği için gelin oylarımızı birleştirelim" dedi.

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.