HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

HÜRRİYET MAHALLESİNE MUHTAR ADAYI VİLDAN SEZGİN İDDİALI

29.03.2024 12:38
HÜRRİYET MAHALLESİNE MUHTAR ADAYI VİLDAN SEZGİN İDDİALI
HÜRRİYET MAHALLESİNE MUHTAR ADAYI VİLDAN SEZGİN İDDİALI
Hürriyet mahallesinin tanınmış simalarından Vildan Sezgin gazetemizi ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde mahallesi için Muhtar adayı olduğunu açıkladı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Orhangazi'ye bağlı mahalleler için Muhtar adayları belli olmaya devam ederken, Hürriyet mahallesinde de sürpriz bir isim Muhtar adayı olduğunu duyurdu.

Mahallenin tanınmış simalarından sağlık çalışanı Vildan Sezgin'de bu kapsamda gazetemizi ziyaret edip Hürriyet mahallesine Muhtar adaylığını açıkladı.

Mahallesinde özellikle kadınlara yönelik projelerinin olduğunu söyleyen Vildan Sezgin, seçimi kazanması halinde  bir çok alanda değişim olacağını söyledi.

Adaylığı konusunda açıklama yapan Vildan Sezgin ; 31 Mart yerel seçimlerinde mahallem için Muhtar adaylığımı açıklıyorum, Hürriyet mahallesinde halkın giderilmesini  istediği bir çok eksik var. Ben de bu eksikleri tek tek tespit edip proje haline getirdim, bunlardan bazıları ise ; kadın projemiz ile mahallemizde bulunan kadınların yer alacağı bir pazar alanı oluşturacağız ve kadınlarımız burada kendi ürettiklerini pazarda satarak, ev ekonomilerine destek olacaklar.


 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.