HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

Maalesef Bu Başkanı da Bir Öğretmen Yetiştirdi!

24.11.2023 14:12
Maalesef Bu Başkanı da Bir Öğretmen Yetiştirdi!
Maalesef Bu Başkanı da Bir Öğretmen Yetiştirdi!
Bazı öğrenciler vardır ki öğretmenlerini o kutsal mesleği yapmaktan bile bezdirirler! Çünkü o insanların yaptıkları bazı işlerden dolayı "Vah seni yetiştiren öğretmenlere!" diye toplumun büyük bir kesimi tepki gösterir.

Mustafakemalpaşa  Belediye Başkanı Mehmet Kanar da bu tür öğrencilerden biri olmalı ki 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle hazırladığı afişte Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve de öğretmenlerimize anlamadan da olsa hakaret etmeyi marifet zannetmiş! "BAZI ÖĞRETMENLERİN YERİ AYRIDIR" başlığının kullanıldığı afişte Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Hababam Sınıfı filminde Mahmut Hoca tiplemesinin arkasına ne kadar hayali figüran varsa yerleştirmiş. Ya başkan soyadına uygun bir şekilde Kanar,ya da onu yetiştiren öğretmenlerine bile yazık eder. Takdir sizin. 3.Göz Hra

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.