HOŞGELDİNİZ! BUGÜN 02 MAYIS 2024, PERŞEMBE

UCİM VE ETKİN KAMPÜS’TEN DEV EĞİTİM

05.12.2023 10:19
UCİM VE ETKİN KAMPÜS’TEN DEV EĞİTİM
UCİM VE ETKİN KAMPÜS’TEN DEV EĞİTİM
ve Etkin Kampüs iş birliğiyle çocuğa ve eğitimine yönelik eğitim düzenlenecek olan Gelecek Okulu'na kayıtlar devam ediyor. Toplamda 2 gün sürecek olan eğitimde 8 konuşmacı yer alacak olup eğitim tamamen ücretsizdir.

Çocuk ihmal ve istismarına karşı verdiği mücadeleyle tanınan UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği daha iyi bir gelecek için hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik eğitimleriyle ses getirmeye devam ediyor.  Etkin Kampüs iş birliğiyle düzenlenen Gelecek Okulu çocuğa ve çocuğun eğitimine yönelik yenilikçi bakış açıları ve farkındalık kazandırmayı hedefleniyor. Alanında uzman ve deneyimli konuşmacıların yer alacağı Gelecek Okulu 16-17 Aralık tarihlerinde online olarak düzenlenecek olup etkinlik sonunda katılım sertifikası verilecektir. Çocuklara daha iyi bir gelecek bırakmak için çalıştığını ifade eden UCİM eğitimin ücretsiz olmasına vurgu yaparak işi ve hayatı çocukla kesişen herkesi bu eğitime katılmaya davet etti.

Eğitim hakkında detaylı bilgi ve başvuru için; https://www.etkinkampus.com/event/gelecek-okulu/

 
Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--

logo

   E-posta: bilgi(@)ucuncugozgazetesi.com
Tüm hakları Üçüncü Göz Gazetesi adına saklıdır: ©2019-2024

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir.